Harrys pubar ab


Harrys är en av Sveriges ledande och mest framgångsrika kedjor i restaurangbranschen. Vi finns redan idag på över 30 ställen i Sverige och finns även representerade i Norge och Thailand.

Varje Harrys är unik men alla erbjuder samma vänliga service, en bred prisvänlig meny och ett stort utbud av drycker och nöjen i en varm och gemytlig miljö. Något som också kännetecknar Harrys är vår strävan att ge våra gäster en exceptionell upplevelse och ge stort utrymme åt glädje och humor.

Harrys vänder sig till gäster både i privata- och affärssammanhang. Målgruppen är köpstarka och festglada gäster i gruppen 25+. En långsiktig stabil rörelse med hög lönsamhet åstadkoms genom ett populärt koncept i kombination med fördelaktiga inköpsavtal, kostnadseffektivitet och revenue management.

Vi söker ständigt nya, hungriga och driftiga företagare som vill tillhöra Harryskedjan. Men vi söker inte vem som helst. Ni måste ha det lilla extra för att lyckas. Har ni det så kommer ni däremot att snabbt kunna bli en av oss. Det lovar vi.

Franchisetagare:

Är du en entreprenör fylld med passion för branschen, har humor och värme och vill bli medlem i vår goa Harrys familj?

Detta erbjuder vi:

Du får arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken inom restaurang och får ta del av vårt framgångsrika koncept, våra centrala inköpsavtal, vår unika inredning, våra branschledande utbildningar och vår härliga gemenskap. Du äger och driver själv din egen verksamhet och skriver ett franchiseavtal för Harrys koncept och varumärke på din ort.

Vanliga frågor:

Vad kostar det?

Som franchisetagare till Harrys betalar du en fast licensavgift varje månad.


Investeringen?

Eftersom du äger och driver din egen verksamhet så står du för investeringen att bygga en Harrys. En ”normal Harrys” kostar cirka 1-5 miljoner kronor att bygga. Naturligtvis varierar detta med storlek på lokal osv. Harrys Pubar investerar i all dekor som du sedan hyr. I våra avtal finns möjlighet till finansiering med cirka 20% av den totala finansieringskostnaden.


Vad får jag som franchisetagare?

• Du tar del av ett av Sveriges starkaste varumärken och mest framgångsrika restaurangkoncept

• Branschens lägsta inköpskostnader via våra centrala inköpsavtal.

• Hjälp med ritning och byggnation med Harrys unika inredning.

• Sveriges bästa utbildningar för bland annat krögare, restaurangchefer, barchefer, köksmästare och serveringspersonal.

• Vara del i vår stora gemenskap med två stora Krögarträffar varje år där vi kombinerar intressanta föreläsare med en massa skoj.Vad sägs om Åre, Saalbach, Phuket och Sälen? Där har vi haft några av våra tidigare träffar.

• Del av vår ”Lojalitetsprogram”. Ett bonussystem knutet till våra centrala inköpsavtal.

• Manualer, nätverk, personalkläder, marknadsföringsmaterial, nöjeskoncept, give-aways
hemsida och mycket, mycket mer.


Vad krävs av mig som franchisetagare?

Du skall vara en entreprenör med passion för restaurangbranschen.

Du eller någon i din organisation skall ha god branschkännedom och erfarenhet.

Du ska passa in i vår profil, ha ett fläckfritt förflutet och ha tillgång till finansiering.


Stämmer det vi säger?

Fråga inte oss, fråga någon av våra franchisetagare. Du är välkommen att kontakta någon av våra franchisetagare runtom i Sverige. Gå in på vår hemsida www.harrys.se så hittar du var de finns. Vi hjälper dig också gärna med kontaktuppgifter.


Varför skall jag bli franchisetagare?

Har du råd att missa möjligheten?

0706969028

www.harrys.se

Kontakta företaget