Aquabar


Varför AQUABAR?
Billigt och gott vatten som ger ökade vinster. - Kolsyrat vatten direkt ur kran för cirka 2 kronor per liter - Obegränsat med ett gott stilla vatten som är kallt och renat - Vattnet filtreras genom ett aktivt kolfilter som tar bort klor, bismaker och rörpartiklar

Sparar miljön och inga transporter eller hantering krävs.
-Förädlar en redan befintlig källa hos restaurangen
-Ger er en möjlighet till högre vinster
-Mycket mindre tunga transporter till och från restaurangen
-Sparar plats då hanteringen av fulla och tomma backar nästan helt försvinner.

Hyr ditt vattentorn och budgetera med en fast månadskostnad.
-Fullserviceavtal där eventuella reparationskostnader och reservdelar ingår.
-Rengöring av maskinen samt byte av filter och kolsyretuber ingår.

Vattentornet Friskt Vatten är företaget bakom Aquabar
Bolaget konstruerar och säljer maskiner som renar, kyler och kolsyrar vanligt kranvatten. De största maskinerna kan försörja exempelvis arbetsplatser, hotell och restauranger med dricksvatten, den minsta är anpassad för familjebruk. Företag kan även hyra maskinerna och teckna särskilda driftavtal. Vårt mål är att vara Sveriges marknadsledande leverantör av miljövänligt vatten till företag inom såväl privat som offentlig sektor samt till restaurang och hotell. Vi ska också vara det företag i dricksvattenbranschen som är stilbildare inom miljöfrågor.

Gröna Transporter
Vattentornet Friskt Vatten är ett uttalat miljöföretag i flera avseenden. Vår slutprodukt är rent och friskt vatten - själva förutsättningen för livet! Därför tar vi miljöfrågorna på stort allvar och vi har bland annat investerat i servicefordon som drivs med biogas och även personbilar som är el-hybrider. Dessutom har alla våra medarbetare som kör bil genomgått en kurs i Eco-driving.

Referenser
Vattentornet Friskt Vatten har över 800 företag, restauranger och organisationer som nöjda kunder. Särskilt stolta är vi över att Miljödepartementet, Grand Hôtel och Stockholm Vatten har valt oss som sin leverantör. De är alla mycket välrenommerade varumärken med stor kunskap inom miljörelaterade frågor och ställer därmed extra höga krav på alla sina leverantörer.

Här är några personer som har erfarenhet av samarbete med Vattentornet:
Alecta, Roger Gustafson. Tel: 08-441 60 00 Swedbank,
Jan Gademan. Tel: 08-585 911 88 Handelsbanken,
Sören Bodin. Tel: 08-701 143 32 Holmen Paper,
Gustaf Svensson. Tel: 0175-259 66

Kontakta företaget