Kontakt



Telefon:
040468486

Hemsida:
www.chokladhusetlimhamn.se

Chokladhuset i Limhamn AB


Chokladhuset i Limhamn är en svensk importör och distributör av flertalet välkända konfektyrmärken från olika länder i Europa samt USA. I vårt sortiment återfinns chokladkakor, praliner, couverturechoklad och pralinéer för egen tillverkning, presentförpackningar, marsipan, kolor, nougat mm. I stort sett allt som har med choklad att göra! Våra produkter kan antingen konsumeras direkt som de är eller användas som ingredienser till egenproducerade praliner, tårtor eller liknande bakverk.

Vi strävar efter att erbjuda konfektyr av hög kvalitet till ett bra pris. Säkra leveranser och god service är nyckelord för Chokladhuset i Limhamn. Vi samarbetar med DHL och Postnord för våra leveranser inom Sverige och Danmark.

Bolaget bildades för drygt 20 år sedan under annat namn och var då en av de första distributörerna för mörk choklad på den svenska marknaden. År 2004 flyttade bolaget till nya lokaler och utvecklades i samband med detta till aktiebolaget Chokladhuset i Limhamn. År 2008 introducerade Chokladhuset i Limhamn högkvalitativ dansk lakrits mot den svenska marknaden som sedermera skulle visa sig bli startskottet på den svenska lakritsvågen.

Idag fokuserar Chokladhuset i Limhamn på att leverera ett brett sortiment av diverse sötsaker gentemot konfektyrbutiker landet över, men har även specialiserat sig på att erbjuda högkvalitativ choklad och kunskap gentemot egna chokladtillverkare, restauranger och konditorier.

Trots att vi är ett rikstäckande bolag med distribution till kunder över hela Sverige är vi starkt lokalt förankrade. Detta visar vi bland annat genom att delta i lokala sociala evenemang samt genom ett stolt sponsorskap av föreningen På Limhamn - ett samarbete mellan staden, fastighetsägare, handel, ideella föreningar och näringsliv för en mer levande stadsdel.

Kontakta företaget